WordPress in jip-en-janneketaalLeer WordPress op een makkelijke heldere manier, geen lastig jargon, maar gewoon in jip-en-janneketaal. In deze handleiding leer je hoe je met de basisbeginselen van WordPress je eigen website kunt bijhouden en op een eenvoudige manier kunt aanpassen.

Veel handleidingen voor computerprogramma’s zijn in lastige taal geschreven. Daardoor haken veel mensen, die hun eigen website willen bijhouden, af. Dat is helemaal niet nodig, want programma’s zoals WordPress, zijn goed onder de knie te krijgen, wanneer je de wirwar van moeilijke termen weglaat. Voor deze mensen is het boek ‘WordPress websites in jip-en-janneketaal’ geschreven. Dit is dus geen kinderboek over Jip en Janneke, maar een boek voor volwassenen, om op begrijpelijke manier WordPress te leren. In klare taal, waarbij lastige computertermen zoveel mogelijk worden vermeden, leer je hier de basisprincipes van WordPress.  Met dit boek ben je snel in staat om je eigen WordPress website bij te houden.

Kosten : € 9,99 

Wil je het bestellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je kunt dan direct met iDEAL betalen. Zodra de betaling binnen is, wordt het boek binnen een week naar je toegezonden.

Bestelformulier

  • Prijs: 9,99 € Aantal:
  • 0,00 €

Wil je hulp bij het maken of bijhouden van je WordPress website? Klik dan hier voor meer informatie

Karmijntekst is gedeponeerd onder KVK nummer: 09212665 0000 – BTW nummer: NL 163977598B01